GALERIE FOTO cu cele mai SPECTACULOASE rochii de mireasă

Distribuie

Dacă eşti domnişoară, cu siguranţă ţi se aprind ochii când vezi în vitrinele magazinelor o rochie de mireasă fermecătoare. Chiar dacă tendinţele secolului XXI au adus multe schimbări în modelele de rochii de mireasă, totuşi, clasicul model de prinţesă şi culoare albă rămân a fi cele mai solicitate pe piaţă.

Potrivit Ziare.com în anii 1500, albastrul era culoarea dominantă, gâtul era acoperit complet, iar podoabele erau foarte rar întâlnite. Prin 1600, roşul revine în vestimentaţia rochiei de mireasă şi apar cu predilecţie corsetul, broderia, mânecile cu volane exagerate şi tulul.

În anii 1700, rozul şi tonurile de roz purpuriu, pal – pastelat, crinolina şi corsetul sunt caracteristici importante ale perioadei ale rochiei de mireasă.

Nunta Reginei Victoria cu vărul sau, Albert de Saxa-Coburg, în 1840, a avut o mai mare influenţă asupra ceremoniilor de căsătorie decât oricare alta. Regina Victoria a schimbat moda rochiilor de mireasă, îmbrăcându-se în alb. 

Rochia alba de mireasă nu este, aşa cum se crede, simbolul purităţii. Victoria a ales această culoare pentru că a vrut să dovedească poporului său că poate conduce ţara într-un mod economicos. Albul este cea mai „ieftină” culoare, pentru că nu mai este nevoie de colorant pentru vopsire. În plus, regina a mai avut un motiv. Avea deja dantela albă şi, în loc să comande alta, a ales o culoare care s-ar fi potrivit cu dantela deja avută.

Mai jos îţi prezentăm o GALERIE FOTO cu cele mai frumoase rochii de mireasă selectate de pe reţelele de socializare.

Alege-ţi preferata ta:


Distribuie
..