GALERIE FOTO! Copii de vedete care au PĂRUL VOPSIT

Distribuie

Vedetele care deja au devenit părinţi îşi iubesc într-atât de mult odraslele, încât le permit orice moft, chiar şi dorinţa de a-şi vopi părul în culoare verde sau albastru. Vezi mai jos care sunt copii care, la o vârstă atât de fragedă, deja îşi definesc propriul stil. Printre vedetele care le permit copiilor să experimenteze cu look-ul său se numără Madonna, Gwineth Paltrow sau Will Smith.

I. Lourdes, fiica Madonnei, în vârstă de 16 ani experimentează foarte des cu culoarea părului. Iniţial adolescenta s-a ras pe cap,  iar acum a hotărât să-şi facă şuviţe de culoare verde.


II. Fiul lui Will Smith şi a Jadei Pinkett-Smith, Jaden Smith în vârstă de 14 ani a hotărât să iasă în evidenţă, prin luminarea părului negru. De asemenea, sora mai mică a băiatului este extrem de îndrăzneaţă. Willow Smith  la ai săi 13 ani şi-a făcut o tunsoare scurtă de culoare roz.
III. Cuplul  Angelina Jolie şi Brad Pitt,  de asemena nu sunt împotriva experimentelor pe părul copiilor săi.  Maddox, (fiul adoptiv) a căzut de acord să-şi facă o creastă de culoare albastră. Zahara, (fiica adoptivă) însă are o coafură africană de aceeaşi culoare. 

IV. Coco Arekett (7 ani), fiica actriţei Courteney Cox.

V. Apple Martin (9 ani), fiica actriţei Gwineth Paltrow şi a solistului trupei Coldplay.

VI. Ryder Russell Robinson (9 ani), fiul actriţei Kate Hudson.

VII. Kingston Rossdale (7 ani), fiul artistei Gwen Stefani.


Distribuie
..