GALERIE FOTO! Cei mai STILAŢI şi RENUMIŢI copii din lumea modei

Distribuie

Printre fashioniştii mondiali se numără şi copii care sunt capabil să dea oricui o lecţie cum să asortezi corect hainele şi să fii în trend. Micii dictatori ai stilului cuceresc lumea modei, reţelele de socializare, cât şi inimile blogerilor din întreaga lume. Află mai jos care sunt cei mai stilaţi copii fashionişti din lume.

Alonso Mateo
Cea mai recentă descoperire în lumea modei este fashionistul de doar 5 ani pe nume Alonso Mateo. Liuza Fernanda Espinosa, mama micuţului este fashion-blogger şi stilist al revistei glossy Harper Bazaar în Mexic şi America Latină. Aceasta a declarat că nu a contribuit în niciun fel la dragostea pe care o are Alonso pentru modă. Popularitatea acestuia a crescut pe reţeaua de socializare Instagram, atunci când Luiza a postat câteva poze cu Alonso îmbrăcat în haine de aşa branduri ca: Tom Ford, Gucci, Dior, Stella McCartney, Little Marc Jacobs, Diesel, Dolce & Gabbana. În prezent utilizatorii reţelelor de socializare din întreaga lume crează fan-comunităţi dedicate băiatului.

Alia Wang
Să nu uităm şi de favorita bloggerilor fashion, Alia Wang, în vârstă de 3 ani. Nepoata designerului Alexander Wang a uimit oaspeţii de la Săptămâna Modei în New York prin outfiturile sale trendy.


Harper Beckham
Nu cedează în poziţii şi copiii vedetelor. Harper Beckham are doar 2 ani, însă a fost deja numită un adevărat style icon. Bineînţeles pentru acest statut primit, a contribuit şi mama fetiţei, designerul Victoria Beckham. Vedeta nu economiseşte atunci când vine vorba de shopping pentru micuţa Harper.

Suri Cruise
Suri Cruise, un alt copil de vedetă care urmăreşte toate tendinţele în modă. Fetiţa şi-a facut deja o reputaţie de style icon desăvârşit. Aceasta experimentează atât cu hainele cât şi cu make-up-ul şi maniciura.


foto:ivona.bigmir.net


Distribuie
..