GALERIE FOTO! Antonia a lansat propria COLECŢIE DE HAINE pentru fanii săi

Distribuie

Un trend larg răspândit printre vedete sunt lansările de colecţii de haine, parfumuri sau accesorii. Cântăreaţa Antonia, de asemenea a ţinut să urmeze această tendinţă şi a lansat propria colecţie de haine sub numele de MOJA by Antonia.

Linia vestimentară creată de artistă  îi conturează în totalitate stilul şi personalitatea. Colecţia de haine  se bazează pe un stil casual, pentru vară, cu imprimeuri şi modele deosebite, dar care pot forma atât o ţinută sport, cât şi una elegantă. Moja by Antonia cuprinde 28 de piese vestimentare printre care sunt  tricouri, colanţi şi costume de baie întregi, care sunt imprimate cu chipul vedetei  şi cu tatuajul sau preferat.

Mai mult decât atât,  în linia vestimentară  sunt incluse şi modele de rochii asimetrice, frumos colorate, cu decupaje, curele şi tăituri  provocatoare.
Hainele din colecţia vedetei sunt  accesibilie după preţ. Costul acestora este între 149 şi 239 de lei româneşti.
Antonia a afirmat că hainele  din colecţie îi reprezintă în totalitate stilul personal şi că intenţia ei a fost aceea de a le oferi fanilor posibilitatea de a adopta stilul său şi de a fi mai aproape de ea.

Este o colecţie pe care le-o dedic fanilor mei şi, de aceea, am conceput exact haine şi accesorii pe care le-aş purta eu. Tricourile largi, asimetrice, rochii în culori vesele, care pot fi purtate atât ziua cât şi seara, împreună cu accesorii atipice, precum hamurile„, a declarat Antonia.

Coleţia a fost creată din materialele din cea mai înaltă calitate,  stofă naturală, jerse subţire din vâscoză,  colanţii şi costumele de baie sunt din lycra, iar hamurile sunt confecţionate din piele naturală.  Hainele pot fi purtate de fetele de orice vârstă şi sunt perfect adecvate stilului urban.

foto:moja.ro


Distribuie
..