Gafă VESTIMENTARĂ! O vedetă şi-a arătat părţile intime într-o rochie provocatoare. FOTO în articol

Distribuie

Atunci când vrei să fii sexy este bine să fii atentă la cele mai mici detalii, pentru că altfel rişti să o dai în bară. Un decolteu mult prea adânc, o rochie mult prea transparentă sau cu o crăpătură mult prea adâncă nu sunt tocmai cele mai indicate aspecte de care să ţii cont la o ţinută, pentru că altfel rişti să arăţi mai mult decât ţi-ai fi dorit.

Aşa s-a întâmplat şi cu artista britanică Rita Ora, care a fost gazda petrecerii de ziua ei, organizată într-un club de fiţe din Londra, scrie libertatea.ro. Solista a vrut să fie cea mai sexy de la eveniment şi şi-a luat o rochie roşie, din catifea cu un decolteu foarte adânc şi cu o crăpătură enormă pe picior.

Dorinţa blondinei, de a fi cea mai frumoasă în ziua în care împlineşte 23 de ani, s-a transformat într-o mare problemă, pentru că ţinuta i-a dat mari bătăi de cap. Din cauza tăieturii prea adânci, atunci când păşea i se puteau vedea chiloţii care pe alocuri erau transparenţi, scoţând la iveală şi o parte din pielea zonei inghinale.Distribuie
..