FOTO Şlapii cu iarbă, cea mai SĂNĂTOASĂ şi ORIGINALĂ încălţăminte de vară

Distribuie

Ce senzaţie plăcută îţi oferă plimbatul desculţ prin iarbă, nu-i aşa? Din păcate nu ai posibilitatea să mergi permanent cu picioarele goale pe o suprafaţă ierboasă. De aceea, s-au inventat minunaţii şlapi Kusa care oferă o plăcută impresie că mergi desculţ prin iarbă.

Deşi ţi se pare bizar, însă şlapii cu  plante există în realitate şi sunt foarte solicitaţi în Europa. Minunea acestei încălţăminte  se ascunde în talpa interioară din ierboasă. Astfel oriunde ai păşi: în apartament, pe drum, în transport sau  pe plajă, piciorul tău va fi uşor gâdilat de iarba verde şi deasă.

Şlapii Kusa, apăruţi pentru prima dată în Australia seamănă cu două bucăţi mici de gazon, pe care  poţi încălţa în orice moment. Iarba este realizată din neilon şi este la fel de moale şi plăcută la atingere, doar că  nu poate fi tăiată şi nu necesită să fie udată.

Pe lângă faptul că încălţămintea oferă o senzaţie plăcută, aceasta mai este şi benefică pentru sănătetea picioarelor. În timpul mersului, iarba  ia forma tălăpii piciorului şi o masează uşor. Masajul oferit de încălţăminte scapă de stres şi oboseală.
Dacă vrei să-ţi procuri o asemenea pereche de încălţăminte trebuie să ţii cont că pentru a-ţi asigura confortul, slapii trebuie să fie cu 2 centimetri mai lungi decât mărimea piciorului.

foto:bigpicture.ru


Distribuie
..