FOTO şi VIDEO! Givenchy a lansat o linie vestimentară pentru „TOCILARI”

Distribuie

Givenchy a lansat vineri, o nouă linie vestimentară în cadrul „Parsi Fashion Week” inspirată din stilul „tocilarilor”. Colecţia de primăvară-vară 2014 poartă semnătura Riccardo Tisci şi este destinată celor obsedaţi de calculator.

Imprimeurile îndrăzneţe, culorile suprapuse şi piesele vestimentare originale au uimit oaspeţii de la prezentare.  Celebrul designer Riccardo Tisci declară că s-a inspirat din stilul aşa – zişilor “tocilari”, tineri care îţi petrec majoritatea timpului în faţa calculatorului.  Acest lucru este clar văzut şi în ţinutele care au imprimeuri ce reprezintă piese vechi de computer, circuite ori clasicele casetofoane, iar culorile de bază sunt roşu, gri, negru, albastru şi bej.

Noile trend-uri propuse de Givenchy odată cu lansarea acestei noi colecţii prezintă pantaloni scurţi largi purtaţi peste colanţi sau tricouri şi pulovere purtate peste cămaţă.
Masculinitatea reprezintă un sentiment de siguranţă. Astazi, Lea T a făcut parte din prezentarea noastra. A fost cândva băiat, am descoperit-o ca model, iar apoi a devenit un transexual extrem de faimos. Pentru mine, indiferent ca sunt femei sau bărbaţi, este important că oamenii sunt liberi să se exprime exact aşa cum îşi doresc”, a a spus Riccardo Tisci pentru ziarul Telegraph.


Distribuie