FOTO! Mariah Carey a creat un ACCESORIU inedit pentru GHIPS

Distribuie

Mariah Carey nu renunţă la concerte chiar dacă are un umăr în ghips. Şi pentru că publicul s-a obişnuit să o vadă pe artistă mereu în cele mai frumoase lumini, Mariah a găsit un truc original de a acoperi ghipsul.

Mariah Carey şi-a accesorizat în mod inedit ghipsul care are un aspect inestetic, mai ales atunci când apare pe scenă. Designerii au ajutat-o pe diva cu câteva sugestii pentru ţinutele scenice. Astfel, ghipsul primeşte o nouă alură cu fiecare rochie cu care vedeta apare pe scenă. Fie că este fin piele, blană, decorat cu paiete sau ţinte, accesoriul îi dă ţinutei originalitate şi nicidecum nu o împiedică pe Mariah să fie stilată. Mai mult decât atât, accesoriul inedit a impresionat criticii modei, astfel încât acesta se anunţă a fi un nou trend.

Vedeta şi-a accidentat braţul pe platoul de filmare a noului său videoclip, însă de pe 7 iulie. În urma căzăturii, diva şi-a dislocat umărul şi şi-a rupt o coastă. Asta nu a împiedicat-o să se întoarcă înapoi la pe platou pentru a continua filmările.


Distribuie
..