FOTO Învaţă să potriveşti PANTALONII SCURŢI, în funcţie de tipul siluetei

Distribuie

Orice piesă vestimentară ţi se va potrivi perfect, dacă va fi aleasă având în vedere tipul siluetei. Deşi ţi se pare că ai cele mai în vogă haine, acestea îşi vor pierde din valoare atunci când sunt purtate fără rafinament. Pantalonii scurţi purtaţi, neţinând cont de forma corpului sunt cea mai mare eroare pe care o comit femeile în vestimentaţie. Află ce fel de pantaloni scurţi să porţi pentru a-ţi accentua avantajele tale şi a-ţi ascunde defectele.

Înaltă şi slabă

Fetele slabe, cu o înălţime de minim 175 cm, trebuie neapărat să echilibreze forma siluetei prin vestimentaţie. Acordă atenţie pantalonilor scurţi cu talia înaltă. Ei vor reduce vizual din înălţime şi vor crea iluzia unei talie seducătoare.

Tipuri de pantaloni scurţi:


Siluetă  de clepsidră

Experţii recomandă fetelor cu o astfel de siluetă, modelul de pantaloni scurţi fără buzunare la spate, care vor mări vizual fundul. Avantajul posesoarelor de o astfel de siluetă se ascunde în talia graţioasă. De aceea, poartă camaşa sau bluza pusă  sub pantaloni pentru a da un accent taliei.

Tipuri de pantaloni scurţi:

Statură joasă

Fetele cu o statură mai scundă  ar trebui să poarte pantaloni scurţi cu talie înaltă, însă combinaţi cu încălţăminte de nu mai puţin de 10 cm înălţime. Asftel, vei crea iluzia de picioare lungi.

Tipuri de pantaloni scurţi:

foto:glamour.com


Distribuie
..