(FOTO) Iată cele mai ecologice accesorii ale momentului – colierele din flori vii

Distribuie

Designerul-eco Evan Lentz a creat o gamă de bijuterii mai neobişnuită din plante mici, muşchi şi flori. Artistul în vârtă de 28 de ani s-a inspirat de la mambrii familiei sale pentru că atât mama, tatăl şi sora sa sunt creatori de artă.

Seria de bijuterii creată de Lentz, are că piesă centrală o mică plantă aranjată într-un vas în miniatură. Pentru că majoritatea florilor sunt foarte mici, acestea nu mai necesită să fie udate, aşa că pe parcurs nu vor creşte mai mari.

Materialele naturale pe care le-a folosit la crearea bijuteriilor le ia dintr-o pădure din apropiere, alături de casa sa din San Diego, California. Acest accesoriu original este o alternativă naturală, durabilă şi ecologică la mărgele, pietre preţioase sau piesele din metal care sunt utilizate cel mai des la confecţionarea bijuteriilor.

Pădurea de unde artistul se inspiră şi ia materiale, poartă denumirea de RedWood sau în traducere Pădurea Roşie. Artistul eco afirmă că dacă până acum aceasta era una din sursele sale principale de inspiraţie de la care a pornit cu paşi mici este acum o călătorie în lumea bijuteriilor ecologice lucrate manual. Această călătorie continuând cu lansarea seriei de bijuterii care poartă denumirea de The Redwood Series.

Evan vinde online gama sa neobişnuită de bijuterii începând cu 20$ bucata.

Aţi purta aşa ceva?


Distribuie
..