(FOTO) Fii şi tu în trend cu cea mai stilată colecţie de ochelari de soare primavară-vară 2013

Distribuie

A mai rămas o lună şi intrăm pe deplin în vară. Cum acest anotimp este imposibil de imaginat fără ochelari, am pregătit o galerie foto cu cei mai la modă ochelari ai sezonului de primăvară-vară care te vor cuceri prin formele şi culorile inedite.

Hitul sezonului trecut – ochelarii aviator, riscă să fie în acest sezon un anti-trend. Dacă totuşi vă sunt pe plac ochelarii oglindiţi, puteţi opta pentru noua colecţie de ochelari de soare în culori neutre de la Carrera şi Marc by Marc Jacobs.

Pasionaţii de stil retro vor putea aprecia în acest sezon cocheţii ochelari „ochi de pisică”.  Îi poţi combina perfect cu orice stil de îmbrăcăminte (cu excepţia, stilului sport).

Ochelarii – fluture, vor deveni un accesoriu indispensabil pentru cei care iubesc să fie în lumina reflectoarelor. Acest tip de ochelari este perfect pentru femeile cu faţa îngustă sau cu caracteristici mici ale feţei.

Dacă eşti genul de femeie clasică, care preferă mereu acelaşi tip de ochelari, simpli dar stilaţi, atunci poţi opta pentru ochelarii din plastic masiv într-o singură culoare. Forma va râmâne aceiaşi, rotundă sau pătrată, în funcţie de preferinţe.

Penrtru cele care iubesc să fie în centrul atenţiei, cei de la Dior vin cu o nouă colecţie plină de culoare, rafinament şi nonconformism. Aceşti ochelari se vor asorta perfect cu ţinutele vaporoase de vară.

Celine, Dior, Tommy Hilfiger şi Boss Black, vin cu o colecţie trendy de vară care are la bază un contrast de culori jucăuş.

Tu pe care-i alegi?


Distribuie