FOTO! Drapelul naţional al SUA, printat pe haine. Vezi cum le portă VEDETELE

Distribuie

Vedetele americane îşi manifestă patriotismul într-un mod mai neobişnuit – prin vestimenaţia cu printul drapelului naţional al SUA. În anul 2013 tendinţa acetui imprimeu a revenit şi este extrem de solicitat în lumea fashionului.

Chloe Kardashian şi Reese Witherspoon a decis să rămână pe dungile roşii, doar o parte componentă a drapelului naţional, care este unul dintre cele mai preferate printuri ale sezonului 2013. Chloe poartă o rochie în dunci alb-roşii, care-i conturează perfect silueta, iar Reese poartă un sacou în dungi.

Actriţa Sophia Bush a ales un costum de culoare neagră, printat cu stele, care duce aluzie la drapel. Ţinuta actriţei în pijama style, de asemenea este un trend, însă mai excentric.

Heidi Klum a ţinut să fie şi ea în trendul din SUA şi a ales să poarte o eşarfă cu stele, care se asortează perfect cu ţinuta sa de vară.

Rihanna, Kety Perry şi Carrie Underwood au ales să-şi manifeste patriotismul chiar şi pe scenă. Acestea au purtat la concerte costume scenice cu printul drapelului naţional al SUA.

Artista Ashley Tisdale

Actriţa Jamie Chung

Actriţa Molly Sims

Modelul Rosie Huntington-Whiteley

Actriţa Kate Bosworth

Foto:ivona.bigmir.net


Distribuie