FOTO! Devino propriul designer al PANTALONILOR SCURŢI. Iată câteva idei pentru inspiraţie

Distribuie

Pantalonii scurţi din denim vor fi pentru totdeauna un must have pentru vară, indiferent de model şi tendinţe. Dacă ai o mulţime de pantalonii scurţi din sezoanele trecute, care şi-au pierdut din aspect, nu te grăbi să-i arunci la gunoi. Oferă-le o nouă viaţă.

Vara este perioada perfectă pentru pantalonii scurţi. Poţi crea un outfit clasic cu bluză uşor transparentă sau să adaugi o notă rock printr-un maiou scurt şi o vestă din piele. Însă ţine cont că vei obţine un look cu adevărat autentic, numai dacă vei implimenta o particică din creativitatea ta.

Eşti o fire creativă şi ai o viziune artistică în ceea ce priveşte vestimentaţia? Înarmează-te cu foarfece, bucăţele de materiale, paiete, dantelă  şi crează-ţi o pereche de pantaloni scurţi unicali.

 Bloggerii fashion împărtăşesc nişte idei originale şi trendy cum poţi să fii designerul propriilor ţinute şi să îşi creezi o pereche de pantaloni scurţi trendy. Iată câteva idei originale cum să-ţi decorezi pantaloni scurţi, în funcţie de tendinţele actuale.


Distribuie
..