FOTO Cele mai EXTRAVAGANTE pălării de la cursa de cai Royal Ascot

Distribuie

Recent a avut loc, cea mai celebră cursă de cai din Marea Britanie, Royal Ascot, care are o istorie de 300 de ani. Întreaga aristocraţie britanică s-a reunit pentru tradiţionalul eveniment, care presupune nu doar o cursă sportivă, ci şi o ocazie pentru doamne să-şi etaleze ţinutele elegante şi pălăriile spectaculoase.

Dress code-ul evenimentului este extrem de strict şi formal, astfel doamnele trebuie să respecte cu stricteţe rigorile vestimentare impuse de protocol. Fustele şi rochiile trebuie să aibă o lungime decentă, mai jos de genunchi, iar purtarea pălăriilor este obligatorie. Pentru ieşi în evidenţă doamnele şi domnişoarele îşi concentrează creativitatea asupra pălăriilor.

Dacă unele participante  au purtat pălării alese cu bun gust, multe dintre ele au avut nişte accesorii ciudate, colorate foarte puteric, cu pene, flori şi de dimensiuni extrem de mari.

Cursa de cai Royal Ascot se desfăşoară timp de cinci zile, adunând vizitatori din înalta societate, multe celebrităţi, dar şi membri ai familiei regale.

 

foto:vk.ru


Distribuie
..