FOTO! Cea mai BIZARĂ ţinută de vară: ROCHIA-BARCĂ

Distribuie

Designerul din Australia, Jacqueline Bradley s-a decis să combine plăcutul cu utilul şi a creat o rochie inedită care este în acelaşi timp şi barcă. Creativitatea lui Jacqueline a putut fi apreciată de vizitatorii expoziţiei în Canberra Contemporary Art Space.

Rochia a fost creată de designer special pentru sezonul de vară şi este originală prin faptul că în parte de jos are imprimată o barcă gonflabilă. Jacqueline a fost inspirată de moda anilor ’50 atunci când a creat ţinuta inedită. Un model simplu, cu printuri florale imprimate pe un fundal de culoare bej trasminte cu exactitate tendinţele epocii.
Reacţiile la rochia cu tiv sub fomă de barcă au fost din cele mai diverse. Unul dintre vizitatorii expoziţiei a comentat în modul următor ţinuta bizară:
Să îmbraci această rochie, ar însemna să te transformi într-o raţă„.

Rochia-barcă nu este prima operă de artă ciudată, creată de Jacqueline. Designerul studiază sculptura, omul şi mediul înconjurător şi produce o varietate de idei pentru decorul casei. Spre exemplu, la expoziţie au mai fost prezentate o pereche de ochelari creaţi din mască de scufundat şi pahare de sticlă, de asemenea designerul a creat şi un zmeu zburător din sacou şi ochelari din trei lentile. 

foto:ivona.bigmir.net


Distribuie