Dolce & Gabbana prezintă noua sa colecţie pentru primavara-vara 2014, întitulată “Viziuni printre temple antice” FOTO

Distribuie

Pentru sezonul de primavară-vară 2014, Dolce & Gabbana ne aduce temple greceşti şi teatre care au fost tipărite pe rochii din mătase, cu o lungime strictă şi midii cu mâneci largi.

Printuri fotografice de ruine clasice şi coloane au căzut pe tunici de mătase şi ramurile copacilor cu aplicaţii din flori au fost plasate pe un fond idilic la spectacolul prezentat.

Apoi putem observa rochii cu imprimeu de monede şi jachete în stilul anilor ’50, costume de baie şi rochii prestate în 3D cu coloane ionice, de data aceasta caricaturizate în stilul tradiţional pictat al ceramicii siciliane.

Mătase lăcuită în sticlă verde şi roşie a fost folosită pentru fuste A-line şi rochii corset, decorate cu mai multe flori, coloane şi fructe. Încălţamintea prezentată în această colecţie a constat în sandale decupate aurii şi platforme foarte elegante.

Dolce & Gabbana aduce pentru anul 2014 tunici cu mâneci clopot, o multime de rochii aurii cu diverse imprimeuri, fuste voluminoase, blaniţe, toate acestea venind în stiluri foarte elegante şi extravagante.

sursa:frumoasele.ro


Distribuie
..