Deşi mulţi aleg ţinute alese, Jessica Biel a îmbrăcat de Crăciun PIJAMA. FOTO în articol

Distribuie

Întreaga lume este preocupată de întrebarea dacă s-au despărţit sau nu Justin Timberlake şi Jessica Biel. Deocamdată vedetele nu au confirmat sau infirmat bârfa, Jessica însă pare extrem de fericita într-o fotografie pe care de Crăciun a postat-o pe internet, stând întinsă pe o canapea, purtând pijamale şi având un zâmbet larg pe faţă.

 În ciuda zvonurilor conform cărora căsnicia ei cu Justin Timberlake nu merge foarte bine, Jessica Biel pare extrem de fericită şi lipsită de griji într-o fotografie realizată de Craciun şi postată mai apoi pe internet. Actriţa în vârstă de 31 de ani a împărtăşit fanilor o imagine ce o întruchipează stând întinsă pe o canapea, purtând pijama!
Dacă să porţi pijama de sărbători e greşit, atunci nu vreau să fiu corectă. Crăciun fericit!”, a scris Jessica în dreptul fotografiei.

Cu toate că soţul ei, Justin Timberlake nu apare în această imagine, am putea gândi că el este cel ce stă în spatele aparatului de fotografiat. Totuşi, acest lucru nu face altceva decât să alimenteze zvonurile referitoare la o posibilă despărţire, informează ADPM. Prima oară, astfel de speculaţii au apărut în luna noiembrie, atunci când Jessica Biel nu a participat alături de soţul ei la American Music Awards, iar el nici măcar nu i-a menţionat numele în discursul de mulţumire.
„Privesc de acasă în seara asta. Calmaţi-vă”, a scris ea atunci pe o reţea de socializare, negând astfel faptul că între ea şi Justin ar fi intervenit deja probleme. Cu toate astea, au urmat şi alte evenimente la care Jessica Biel nu a binevoit să-şi însoţească soţul, ceea ce nu a făcut altceva decât să dea curs unor noi speculaţii.


Distribuie
..