David Beckham, reclamă sexy pentru colecţia de primavară Bodywear at H&M

Distribuie

Deja se apropie cu paşi repezi momentul în care colecţia de lenjerie de corp David Beckham Bodywear for H&M se va lansa oficial, pe data de 2 februarie. Până atunci, starul a realizat un clip publicitar, sub directa îndrumare a regizorului Winding Refn, în care îşi etalează atât fizicul perfect, cât şi abilităţile de mare sportiv.

David Beckham este personajul principal din noua sa campanie de lansare a colecţiei de primăvara Bodywear at H&M, regizată de Nicolas Winding Refn, cunoscut pentru faimoasele sale filme, precum Drive sau Only God Forgives.

Colecţia va fi lansată în data de 2 februarie 2014, la nivel global, cu ocazia finalei Super Bowl din SUA. Filmul de prezentare a noii campanii îl prezintă pe David în scene de acţiune, când este blocat pe acoperiş în timpul unei şedinţe foto, imbracat doar in lenjerie de corp, neavand nicio modalitate de a cobori, scrie ADPM. Acesta trebuie sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a ajunge jos in siguranta, executandu-si singur toate cascadoriile.

„Mi-a făcut mare plăcere să lucrez cu David pentru noua sa campanie. Se comportă firesc în faţa camerei şi a fost curajos când şi-a executat cascadoriile. Campania este foarte amuzantă, inteligentă şi prezentată spectaculos prin diferitele laturi ale personalitatii lui David”, adaugă Nicolas Winding Refn.


Distribuie
..