Cum să porţi piesele vestimentare în alb şi negru?

Distribuie

Acest trend revine în forţă şi sezonul acesta. Cu printuri tot mai speciale şi combinaţii interesante poţi să abordezi şi tu acest stil vara aceasta.

Dacă nu eşti pasionată de culori, printuri ultracolorate ori pasteluri şi porţi mai mult negru, bleumarin, gri şi alb, poate că nu ar strica să încerci şi combinaţia monocrom (alb şi negru). Ţi se pare că outfiturile sunt prea „reci“? Poţi îndulci fiecare combinaţie monocromă adăugând câte un accesoriu metalic cu pietre strălucitoare ori unul într-o culoare flashy notează fashion.co.uk.

Sezonul acesta se vor potrivi de minune sandalele ori pantofii stiletto în culori tari, chiar neon (galben, verde, portocaliu fosforescent) la ţinute alb-negru. De altfel, fiecărei ţinute îi poţi asorta un accent colorat (o eşarfă imprimată din mătase, o bentiţă cu flori în still hippie, o geantă plic colorată sau cu catarame cool ori o geantă în stil messenger).

La o rochie alb-negru poţi purta sandale ori pantofi în ton cu pielea: nu vor strica ansamblul şi îţi vor alungi automat silueta.

Poartă piese în dungi alb şi negru, dar mizează pe acele piese cu dungi verticale. O ţinută completă de genul acesta va avantaja orice siluetă. Poţi alege doar pantalonii cu un astfel de print şi poţi asorta un top complet alb ori negru.

Sezonul acesta se poartă diferite printuri monocrom purtate împreună. De exemplu, combină o  fustă în pătrăţele cu un top în dungi. It’s so cool!

Un tricou cu un print simpatic se va potrivi perfect cu o pereche de jeanşi bleumarin ori cu un şort scurt. Alege sandale în stil gladiator şi o geantă plic şi eşti pregătită de o plimbare seara la malul mării.

Un sarafan ori o salopetă se va potrivi perfect cu o cămaşă ori un top alb. Adaugă un papion colorat la cămaşa albă! Poartă această combinaţie cu balerini.


Distribuie
..