Cum să-ţi convingi iubitul să meargă cu tine la shopping

Distribuie

Este bine ştiut faptul că femeile adoră să facă shopping. Probabil acest lucru este ereditar şi nu există metode de vindecare. Iar dacă femeile iubesc shoppingul, bărbaţii îl detestă. Majoritatea din aceştia când aud de magazine şi cumpărături mai bine stau acasă. Este adevărat faptul că femeia adoră să meargă la cumpărături cu iubitul său dar, cum să-l convingă?

Îţi propunem câteva trucuri pe care le poţi folosi pentru a-ţi convinge iubitul să meargă cu tine la shopping:

În primul rând, nu uita că iubitul tău nu este ca prietenele tale: înainte să te porneşti la shopping, nu-i povesti despre toate magazinele pe care vrei să le vizitezi, rezumăte-te să-i spui că ai nevoie de un anumit lucru şi roagă-l să te însoţească.

Dacă vezi că nu poţi să-l convingi, spune-i că mergeţi pentru puţin timp. O ora, maxim două – acest  interval îl va convinge să meargă cu tine.

În cazul în care ştii sigur în care magazin vrei să mergi, poţi inventa o „plimbare de relaxare”. Prietenul tău va aprecia gestul fără să ştie ce-i pregăteşti.

De obicei, bărbaţii nu iubesc shopping-ul pentru că este plictisitor, obositor şi necesită timp şi răbdare. Demonstrează-i că nu e aşa. Încearcă să-i aduci argumente că shoppingul are momente funny şi poate fi interesant.

Pentru bărbaţi cumpărăturile se egalează cu o misiune. Dacă are de cumpărat un produs: merge la magazin, cumpără produsul, îl pune în pungă şi pleacă. Pentru femei shoppingul este egalat cu un eveniment social unde poate bârfi, afla ultimele noutăţi, unde se poate relaxa şi savura ceva plăcut. Din acest considerent, se crează aceste atitudini diferite faţă de magazine şi shopping.

Un lucru decisiv pe care trebuie să-l cunoşti: dacă bărbatul tău va merge la shopping odată, nu miza că va merge şi a doua oară: el se va convinge că shopping-ul nu poate fi benefic pentru că i-ai înnebunit capul cu tot felul de chestii pe care nu-l interesează. Fii originală: învaţă-l să iubească shoppingul singur!


Distribuie
..