Cum să fii stilată fără să dai mulţi bani pe haine FOTO

Distribuie

Nu fiecare fată îşi poate permite haine scumpe şi de branduri, însă fiecare îşi doreşte să arate stilat. Ţine minte: poţi să rămâi ultrastilată, chiar dacă nu ai posibilităţi financiare pe măsură. Descoperă mai jos câteva sfaturi utile cum să fii trendy cu un buget minim.

1. Caută magazine cu haine stilate şi cu preţuri low cost. 

Cu siguranţă ai în oraşul tău outlet-uri sau second hand-uri. Nu-ţi fie jenă că porţi o haină de la second hand, atât timp cât vei şti să o combini perfect, nimeni nu va bănui de unde ai cumpărat-o. Mai mult, în outlet-uri şi second hand-uri deseori găseşti haine de brand.  

2. Examinează site-urile de modă şi licitaţiile online

Femeile stilate știu că pot găsi o mulțime de lucruri de preţ pe site-uri ca eBay și Etsy , inclusiv obiecte de epocă de la casa de moda Chanel , Balenciaga și Prada. 

3. Învaţă să combini corect accesoriile 

Accesoriile sunt o armă perfectă de cucerire. Chiar dacă ai o haină monotănă sau veche, un colier corect ales va da viaţă ţinutei tale. Spre exemplu un sacou negru va avea o cu totul altă alură dacă adaugi o broşă elegantă.

4.  Vizitează mass-marketurile. 

Dintre brandurile lucruri de cost, cum ar fi Forever 21, Zara, Bershka, Pull & Bear, poţi crea o ţinută incredibil de elegant și plin de culoare, după care va fi  dificil să-i determini preţul. Dacă ai un stil ales vei putea alege o ţinută de excepţie chiar şi într-un magazin de haine low cost.

5. Acordă o atenţie aparte metodelor de înfrumuseţare

Dacă o femeie are un păr îngrijit şi un machiaj echilibrat, atunci puţin contează în ce este îmbrăcată. Uneori o coafură şi un make-up este mai esenţial într-o ţinută decât hainele trendy. De aceea, în primul rând investeşte în îngrijirea trupului, iar apoi lucrează asupra garderobei. 

6. Găseşte-ţi o croitorie bună 

Pentru ca hainele să se aranjeze perfect pe silueta ta, apelează la serviciile unei croitorese. Un expert bun poate coase haine de calitate , elegante și cel mai important, autentice. 

Vezi mai jos o galerie foto care te va inspira:


Distribuie