Cum să fii COOL în câţiva paşi

Distribuie

Contrar aparenţelor, nu avem nevoie doar de elemente vestimentare spectaculoase pentru a obţine un outfit de invidiat. Este foarte important ce purtăm, dar în acelaşi timp şi cum le purtăm.

PASUL 1: Poartă un accesoriu statement! Nicio ţinută nu pare să fie completă dacă nu este accesorizată! Fie că alegi o pereche de cercei asemănători celor din imagine sau eşti mai degrabă adepta colierelor XXL, nu uita să adaugi un plus de strălucire.

PASUL 2: Mâneci suflecate? Un must! Nu, nu suntem adeptele blazerului cu mâneci lungi, călcate la dungă. Asta nu doar pentru că ne aminteşte de zilele de birou, dar pentru că suntem sigure că mânecile suflecate dau o notă relaxată întregului look

PASUL 3: Poartă o parte din tricoul lejer în jeanşi! Ne place să arătăm impecabil, dar ne place, în acelaşi timp, să nu arătăm ca şi cum am depus prea mult efort şi am petrecut dublul timpului planificat în oglindă! Şi aşa suntem mereu în întârziere! Alege-ţi perechea de boyfriend jeans, cel mai lejer tricou şi nu uita, înainte să ieşi pe uşă, să bagi o parte din el în jeanşi.

PASUL 4: Poartă geanta body-cross înăuntrul jachetei! Ţii minte jachetele purtate pe umeri şi părul care dădea impresia unui bob fals? Acest trend este similar şi te va face să semeni cu una din muzele designerilor! Va avea un efect neaşteptat asupra ţinutei, iar partea bună este că poate reprezenta şi o metodă de a avea grijă de geantă în locurile mai aglomerate.

glamourmagazin.ro


Distribuie
..