Cum să alegi pantofii în funcţie de ţinută

Distribuie

O pereche de pantofi sunt întotdeauna un accesoriu de esenţă pentru o ţinută beton. În funcţie de ţinuta pe care o avem, trebuie să alegem pantofii cei mai chic. Aceştia trebuie să se asorteze bine şi să creeze efectul „wow” de la prima privire.

O femeie trebuie să identifice cu exactitate care este modelul de pantofi ce se asortează perfect cu stilul vestimentar.  Din păcate, nu toate femeile sunt înzestrate cu simţul esteticului şi a gustului rafinat de a asorta corect vestimentaţia cu pantofii.

Pentru că stilul vestimentar spune multe lucruri despre personalitatea ta, îţi propunem cîteva sfaturi demne de urmat, pentru a evidenţia ţinuta şi stilul.

Pantofi pentru o ţinută office

Pentru munca de birou, poţi alege dintr-o gamă variată de culori sumbre şi nuanţe întunecate, care se combină perfect cu look-ul casual. În acest sezon, vârfurile ascuţite revin în tendinţa de modă şi se evidenţiază printr-un aspect elegant.

Dintr-o ţinută simplă, poţi crea foarte rapid o ţinută casual, plină de originalitate. În această ordine de idei, cel bine combini nuanţele colorate cu formele neutre. Aceasta însă nu presupune doar pantofi de culori închise. Poţi ieşi din anonimat şi să te evidenţiezi cu pantofi coloraţi, care cu siguranţă vor trage atenţia şi vor fi remarcaţi.

Alegerea corectă pentru o ţinută de petrecere

Pentru petreceri, alegerea pantofilor trebuie să fie în funcţie de comoditate, dar şi mărimea tocului. Fie că alegem să purtăm pantaloni sau o fustă, rochiţă scurtă, perechile de pantofi cu toc gros, sau înalt, ori platformă, se combină perfect ţinutei.

Datorită elementelor de design pe care le au pantofii, în majoritatea cazurilor nu este foarte dificil să alegem ţinuta chic.

Nu uitaţi să alegerea incorectă a pantofilor crează o imagine incorectă asupra personalităţii.


Distribuie
..