Cum să alegi o ŢINUTĂ de petrecere pe timp de iarnă

Distribuie

Se apropie rapid sezonul sărbătorilor de Crăciun și, indiferent dacă afară vor fi foarte multe grade sub zero și troiene de zăpadă, opțiunea de a te prezenta în costum de ski nu există. Dacă ții seama de câteva principii dezvăluite de stiliști, nu e deloc greu să arăți bine fără ca să înduri frigul.

Descoperă cum poți crea o ținută perfectă de petrecere pe timp de iarnă:

1. Mai multe straturi de haine

Este extrem de important să combini mai multe straturi de haine pentru a ține departe frigul, scrie fabuloase.ro. Dar cum faci asta încercând să nu arăți -și să nu te miști- ca un om de zăpadă adus la viață? Alege o fustă de catifea sau de tafta, pe care o poți combina cu ciorapi negri și botine sau cizme cu toc înalt. Alege ciorapi negri groși pentru a arăta zveltă și pentru a nu îngheța.

2. Încălțămintea trebuie să fie confortabilă

Pe timp de iarnă, alege să te încalți cu ceva confortabil. Nu e nimic mai greu decât să mergi cu pantofi stiletto pe gheață! Cea mai bună alegere, foarte la modă în acest sezon, ar fi o pereche de cizme lungi, până deasupra genunchiului, fără toc.

3. Haina, detaliul care face diferența

Pentru o petrecere e bine să îmbraci o haină sau un palton, în niciun caz o jachetă sport pe care o porți în fiecare zi. Stiliștii spun că o haină ar trebui întotdeauna să fie lungă până sub genunchi, fără ca lungimea fustei pe care o porți sub haină să conteze.

Poți apela, dacă ești zveltă, la o vestă de blană, falsă, pe care o poți purta peste un top simplu, cu sau fără o curea care să îți sublinieze talia.

4. Accesoriile transformă orice ținută

E important să îți alegi accesorii care să fie potrivite pentru petrecere. Dacă ai o rochie, poți folosi mănuși lungi, așa cum poți folosi, cu același succes, mănuși de piele sau mănuși fără degete.

La fel de bine te poți acoperi cu un șal –nu, nu e folosit doar de bunicuțe, ci și de fashioniste cum este Kate Moss- pe care îl poți păstra până când atmosfera petrecerii se încălzește.


Distribuie
..