Cum poţi transforma ţinuta de SERVICIU într-una de SEARĂ

Distribuie

Ţi se întâmplă ca uneori să-ţi petreci întreaga zi la serviciu şi să nu ai timp să treci pe-acasă înainte de a te întâlni cu cineva în oraş . În aceste cazuri, singura soluţie este să adaugi câteva detalii speciale ţinutei tale office şi să-ţi transformi întreaga înfăţişare.

Când te pregăteşti să ieşi în oraş, adaugă ţinutei tale office accesorii colorate, cu o eleganţă aparte. Optează pentru un colier sofisticat, purtat peste o cămaşă albă, simplă, iar ţinuta ta va fi ca nouă. Schimbă geanta mare de zi cu un plic multicolor cu design feminin şi nu uita să încalţi o pereche de pantofi cu tocuri peste 5 cm! Cu cât evenimentul cere o ţinută mai elegantă, cu atât tocurile trebuie să fie mai înalte. Evită să porţi pantofi cu talpă platformă pentru că nu sunt tocmai simbolul eleganţei şi să te încarci cu prea multe accesorii: alege unul singur, dar cu multă personalitate.

Primul pas: îndepărtarea unui rând de haine. Dacă la muncă ai purtat un pulover, scoate-l şi poartă-l pe spate, cu mânecile înnodate în jurul gâtului. La capitolul machiaj, un mascara negru intens şi un ruj roşu îţi asigură un look de party. Nu în ultimul rând, reţine că accesoriile fac minuni: o curea lată, o eşarfă, nişte cercei sau câteva brătări. Dacă nu ai avut inspiraţia să le iei dimineaţa de acasă, gândeşte-te unde ai în drumul tău de la serviciu spre petrecere un magazin deschis de unde îţi poţi cumpăra măcar o eşarfă şi un ruj roşu.

fashion.co.uk


Distribuie