Cu ZONA PUBIANĂ la vedere la un eveniment de gală. Ce vedetă a comis gafa vestimen FOTO în articol

Distribuie

Kim Kardashian şi Kanye West au fost împreună la un eveniment caritabil, unde anual vin vedete una şi una. Dacă în 2013, bruneta a avut o rochie lungă, cu flori, acum vedeta a adoptat una mult mai sexy, cu despicătură pe piciorul drept, lăsându-şi la vedere astfel şi puţin din zona pubiană.

Kim Kardashian pare tot mai disperată să arate cât de bine arată ea, deşi este o femeie cu forme. Astfel, când nu îşi ia blugi sau fuste prea strâmte, care să îi evidenţieze silueta clepsidră, se afişează cu ţinute care îi scot la vedere alte părţi ale corpului, scrie libertatea.ro.

Bruneta şi-a făcut apariţia la braţul soţului ei, Kanye West, la balul Met, un eveniment caritabil care are loc anual şi la care iau parte vedete alese pe sprâneană. Dornică să întoarcă toate capetele, bruneta a purtat o rochie albastră, din tafta, cu vedere la decolteu, dar şi la… chiloţi. Şi asta pentru că avea o despicătură până aproape de zona mijlocului, iar când starleta punea pasul, se puteau vedea chilotul decoltat, dar şi zona pubiană.

 


Distribuie