Cele mai TARI 9 TRENDURI în modă din 2016! Tu pe care le-ai încerca?

Distribuie

An nou. Trenduri noi. Să facem cunoștință cu ele!

E timpul să afli ce păstrezi din garderoba din 2015 și ce ar fi indicat, porivit trendurilor, să încerci în 2016.

1. Dacă în 2015 ți-ai cumpărat un top scurt, deasupra buricului, îl poți păstra fără probleme și anul acesta. Poartă-l cu o salopetă, o să te simți foarte confortabil!

2. Colierul tatuaj. Dacă vă amintiți voi, acest tip de colier din plastic, a fost la modă și în urmă cu mulți ani. Ei bine, moda revine, așa că luați-l din nou la purtare!

3. Costumul de baie franjurat. Anul acesta purtăm franjuri din cap și până la degetul mic. Costumul de baie nu este exclus, dar vă recomandăm să-l purtați mai degrabă la o piscină închisă, pentru că altfel nu veți fi mulțumite de bronzul… în dungi!

4. Pantaloni cu bretele. Acest trend este chiar simpatic. Te simți lejer și arăți și bine. Este cea mai bună variantă atât când mergi la shopping, dar cu o pereche de pantaloni mai eleganți, vei deveni regina serii.

5. Rochia muuuult despicată. Dacă avem și cu ce, ne place să arătăm! Iar acest tip de rochie, despicată până suuus, este ideală!

6. Cercel în nas. Este trendul lansat de Madonna în anii `80 care a revenit în scenă anul trecut. Totuși, credem că tot pe scenă ar trebui să rămână.

7. Body-ul la vedere. Acest trend îți garantează senzualitate și feminitate, fără îndoială. Poartă body-ul la vedere (dacă te ține) numai seara!

8. Centura în talie. Sigur, dar sigur, aveți așa ceva acasă! Uitată printr-un colț, pentru că nu s-a mai purtat de ceva timp. E timpul să vă accesorizați ținutele cu astfel de centuri!

9. Pantofii sport cu platformă. S-au purtat și în 2015, dar în acest an au suferit un update. Nu vă feriți de ei, vă fac mai înalte și totul fără a vă chinui pe tocuri!

euforia.tv.


Distribuie
..