Cele mai originale şi ”DULCI” bijuterii hand made de la Cristina Şcolnic! GALERIE FOTO

Distribuie

Cristina Şcolnic este o tânără de 26 de ani, care îşi transpune ideile sale delicioase, în bijuterii hand made, extrem de originale.

Cristina Şcolinic este o tânără foarte talentată şi creativă, iar acest lucru se vede din lucrările pe care le crează. Este pasionată de bijuterii şi nu poate rezista dulciurilor.

Iată cum a început totul:

”Am făcut cunoștință cu lutul polimeric în anul IV de studii, când eram studentă la Academia de Arte. Un coleg și-a modelat niște dinți de vampir pentru carnavalul de Halloween şi mi s-a părut foarte interesant materialul. Am făcut și eu cîteva lucrări şi m-am îndrăgostit pur şi simplu.”

Întrebată de ce anume dulciuri, Cristina a declarat pentru Zumi.md că este o mare amatoare de dulciuri, mai ales de torte multicolore: cu fructe, pomușoare, diferite glazuri etc.

”Când o tortă arată apetisant nu pot rezista să nu-i fac o copie în miniatură, pe care mai târziu am s-o port cu mare plăcere. În aceste bijuterii  îmi place să combin culorile aprinse cu formele apetisante.

Bijuteriile devin foarte reale, încât unele persoane mă întreabă dacă chiar le fac eu, iar când le spun că fiecare bijuterie e făcută manual, se miră și mai mult. Asta mă bucură cel mai tare și mă inspiră să creez alte dulciuri și mai interesante.”

Deşi e încă la început de drum, deja are multe vânzări, şi tot mai multe cliente.

”Clientele mele sunt prietenele, colegele de lucru, de Academie, persoane ce vizitează iarmaroacele, yardsale-urile; pot fi oricine mă găsește pe rețelele de socializare: fetițe, domnișoare, doamne. Dulciurile mele sunt procurate de persoane de diferite vârste, ocupații, interese. Le procură toți care iubesc dulcele.”

Apropo, Cristina face şi bijuterii la comandă, aşa că toate doritoarele se pot adresa cu orice idee năstruşnică.

”Fac bijuterii-dulciuri și la comandă. Multe din ele le-am făcut la comandă,  după preferințele și dorințele clientelor. Primul set, alcătuit dintr-o brățară și o pereche de cercei macarons, a fost făcut la rugămintea unei colege de lucru.”

Cristina ne asigură că vrea să-şi exdindă mica pasiune, aşa că îi dorim mult succes în continuare, creativitate şi idei cât mai originale.

 


Distribuie