Cele mai chic accesorii pentru păr primăvară-vară 2013

Distribuie

Acesoriile pentru păr în perioada de primăvară-vară sunt mereu actuale. Acestea adaugă look-ului un mic detaliu care îţi dau un aer romantic şi feminin. Din fericire, accesoriile pentru păr din acest sezon promit să impresioneze prin originalitate, culori şi forme inedite.

Eşarfe Dolce&Gabana

Sezonul de primăvară-vară 2013, a reîntrodus în cultul de frumuseţe, obişnuita eşarfă de mătase care poate fi întâlnită la aproape fiecare a doua prezentare de modă. Important este ca eşarfa să fie de o culoare aprinsă şi să se combine cu accesoriile purtate. Datorită printului lor colorat, eşarfele uimesc cu energia pe care o emană. Făcând din eşarfă o bentiţă, aceasta poate fi purtată cu uşurinţă la coc, coadă normală sau bucle.

Eşarfă cu detaliu floral Rochas

Designerii Rochas propun o nouă variantă de a purta eşarfa. Aceata este deosebită datorită detaliului pe care îl are în spate, o floare. Toţi cunoscătorii acestui brand, cunosc faptul că designerii preferă detaliile florale mari, iar acest pion în spate chiar este unul foarte mare. Trebuie de afirmat că arată această eşarfă foarte frumoas şi feminin.

Flori de la Issa London.

Brandul Issa London propune o variantă romantică de accesorii pentru păr – flori fine de orhidee. Prin simplitatea şi rafinamentul lor, acestea oferă aspectului posesoarei o deosebită fineţe şi mult şarm. Aceste accesorii vor deveni atât de dragi, încât veţi dori să le purtaţi la orice coafură. Puteţi să folosiţi una sau mai multe flori, trendul sezonului fiind totuşi o crenguţă întreagă de flori de orhidee.

 

Aţi purta asemenea accesorii?


Distribuie