Cele 3 BLUZE care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta

Distribuie

Trebuie să înţelegem că pe lângă printurile extravagante, rochiile de seară şi perechea de stilettos aurii, în garderoba noastră trebuie să existe şi nişte piese basic, de la care putem porni şi la care ne putem întoarce cu lejeritate în momentele în care inspiraţia ne lasă baltă.

Suntem adeptele outfiturilor relaxate, pentru că atunci când te simţi bine, arăţi bine! Iar tricoul larg fără imprimeu este cel care te va salva cel mai des din situaţii neplăcute. Fie că alegi unul simplu, sau le preferi pe cele cu detalii (combinaţii de material, aplicaţii de nasturi, anchior larg), trebuie să ţii cont de faptul că materialul este cel care spune totul. Ca în cazul oricărui element basic, ai grijă la textură, şi ţine cont de faptul că este genul de piesă vestimentară în care chiar poţi investi.

Cămaşa din denim este un element vestimentar ce nu ar trebui să lipsească din garderoba nimănui: fie că o porţi descheiată, peste o rochie mulată, cu o pereche de pantaloni de pantaloni coloraţi, sau alături de o fustă creion, ea completează extrem de bine orice ţinută. E foarte versatilă şi deloc pretenţioasă.

Fie că este dintr-un material de vară, ca inul, sau unul mai gros, cămaşa albă va fi piesa basic de care vei avea nevoie de foarte multe ori. Şi nu este cazul să te gândeşti doar la întâlniri office unde o vei purta cu o pereche de pantaloni drepţi sau o fustă creion, căci ea merge la fel de bine şi cu o pereche de espadrile şi boyfriend jeans. Şi dacă tot e vară, de ce să nu uităm de eşarfele pareo şi să o folosim peste costumul de baie când ne plimbăm în adierea brizei pe plajă?

glamourmagazin.ro


Distribuie
..