Ceasurile COLORATE sunt un accesoriu MUST HAVE în sezonul de vară 2013. Iată cele mai originale modele (FOTO)

Distribuie

Ceasurile de mână sunt accesorii foarte importante, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Ele trebuie să fie funcţionale şi trainice, să aibă un design plăcut şi, cel mai important, să fie de calitate.

Tendinţele anului 2013 aduc în prim plan ceasurile jucăuşe şi colorate, pe care le poţi purta şi la birou, dar şi la ieşirile în oraş. Forma cadranului poate varia şi ea, de la rotund la pătrat, cu aspect metalic sau mat.

Designerii moderni, au găsit o soluţie extraordinară în ceea ce priveşte designul ceasurilor. Acestea pot trece din mediul clasic spre cel casual cu ajutorul culorilor vii. Ceasurile colorate sunt o alegere perfectă mai ales în sezonul cald, atunci când ne plimbăm relaxaţi îmbrăcaţi într-un outfit lejer.

Trebuie să învăţăm să ne îmbrăcăm cât mai tineresc, cu tot mai multe culori deschise, iar accesoriile nu trebuie să facă excepţie de la acest principiu.

Dacă vei ţine cont de aceste lucruri, ziua ta va deveni mai veselă, şi vei descoperi o stare de spirit nouă. Insporă-te de la o modelel de ceasuri colorate din galeria foto de mai jos.


foto:tabu.ro


foto: vk.ru


foto: static.ro


Distribuie
..