Cea mai mică fashionistă de la Hollywood, Suri Cruise, va deveni designer

Distribuie

Toată lumea o cunoaşte pe Suri Cruise ca fiind cea mai trendy fetiţă de la Hollywood. Mama sa, Katie Holmes, fosta soţie a renumitului actor Tom Cruise, i-a asigurat micuţei încă de la cele câteva luni de la naştere, cele mai scumpe şi mai la modă haine. Vezi cum arată acum şi ce planuri de viitor are.

Mica fashionistă a devenit renumită la numai cei 3 ani ai săi datorită garderobei impresionante. Apropiaţii familiei au afirmat că fata are un adevărat talent în alegerea ţinutelor şi accesoriilor, iar dorinţa de a lansa o colecţie proprie este cât se poate de realizabilă. În viitoarea colecţie a micuţei Suri, părinţii au alocat deja jumătate de milion de dolari, afirmând însă că acesta este doar începutul.

Foto: iappsofts.com

Mama fetei, actriţa Katie Holmes, crede în succesul noii colecţii, iar împreună cu fostul său soţ, actorul Tom Cruise, s-au apucat serios de a promova imaginea fiicei lor.

Foto: glamofon.ru

Denumirea noi colecţii este deja inventată. Toate hainele vor purta numele de „Suri”. Copii altor vedete vor putea proba ţinutele din noua colecţie deja în această toamnă.

Foto: graziadaily.co.uk

Fashionista Suri Holmes este foarte ocupată la moment. Aceasta desenează schiţe pentru noile ţinute, iar mama sa le întruchipează cu mândrie.


Distribuie
..