Ce spune despre tine felul în care îți ții poșeta

Distribuie

Fie că este vorba de un rucsac sau de o geantă cu toartă, acest articol vestimentar e mai mult decât spațiul în care o femeie cară după ea obiectele personale. E un indiciu al personalității sale.

Cel puțin aceasta este părerea lui Kathlyn Hendricks, un expert în limbajul nonverbal din California. Aceasta a analizat cele șase moduri în care poate fi purtată o poșetă și ce spune fiecare despre caracterul persoanei în cauză.

 

CA O SERVIETĂ

 

Diane Kruger, Kendall Jenner și sora sa mai mare, Kim Kardashian, sunt doar câteva dintre vedetele care aleg să-și care geanta în acest fel. E un indiciu al faptului că aceste femei își prețuiesc foarte mult cariera, dorind să aibă un aer de ținută business.

 

SPRIJINITĂ DE ANTEBRAȚ

 

Acest mod de a purta geanta este specific persoanelor practice, care știu să-și stabilească prioritățile. Acestea arată în mod inconștient că nu este nevoie să-și folosească ambele mâni/brațe. De asemenea, poate fi un semn al faptului că gențile respective sunt valoroase și trebuie puse în evidență.

 

PE UMĂR, ȚINUTĂ CU O MÂNĂ

 

Femeile care preferă acest stil sunt pragmatice și mai preocupate de funcționalitate decât de aspect. Își doresc să fie comode și să transmită acest lucru persoanelor din jur.

 

ÎN STILUL POȘTAȘULUI (FAȚĂ SAU SPATE)

 

În funcție de locul în care rămâne geanta (față sau spate), se pot înțelege multe în legătură cu temperamentul unei persoane. Se pare că femeile care își țin acest accesoriu în față simt nevoia de a fi precaute, în defensivă sau sunt timide, în timp ce persoanele care preferă să îl lase în spate sunt mai sigure pe ele și vor să se simtă confortabil, să nu fie deranjate la mers.

 

FĂRĂ GEANTĂ

 

Mesajul este clar: persoanele acestea au un nivel de trai foarte bun, nu se gândesc la probleme financiare sau nu sunt apăsate de greutăți, putându-și face treaba fără prea multe lucruri.

 

libertatea.ro


Distribuie