Ce schimbări de produc în corpul femeilor care merg des la shopping

Distribuie

Toate femeile ştiu că cea mai bună metode de ralaxare şi de a uita de probleme este shopping-ul. Chiar dacă mersul prin magazine poate deveni obositor, istovitor şi necesită timp, sexul frumos ştie să facă faţă cu succes.

Una din activităţile pe care femeile le adoră este shopping-ul. Studiile realizate de specalişti au demonstrat că această plăcere extraordinară a femeilor are efecte pozitive atât pentru starea morală cât şi pentru oganism. Practic nu există terapii spirituale mai bune decât câteva ore petrecute prin magazine. Iată şi alte beneficii ale mersului la cumpărături:

1. Femeile care cumpără haine şi încălţăminte se simt mult mai bine decât femeile care cumpără ustensile de bucutărie, bunuri pentru casă şi tot felul de necesităţi zilnice.

2. Cel mai des femeile merg la cumpărături după blugi şi tricouri. În perioada pregătirilor de călătorii, femeile cheltuie mai mult pe haine decât pe vacanţă în sine.

3.Femeile se gândesc la cumpărături la fel de des precum bărbaţii la sex.

4.Femeile dependente de cumpărături au mai puţine riduri şi sunt mai fericite decât femeile care nu iubesc această activitate.

5.În timpul unei vieţi, o femeie petrece aproximativ 25.000 de ore la cumpărături.

6. Majoritatea femeilor care iubesc shopping-ul sunt mai încrezătoare în sine şi mai puţin depresive decât femeile care preferă să stea acasă.

Cumpărăturile au fost întotdeauna subiect de discuţii aprinse între femei şi bărbaţi. Dacă prietenul tău nu vrea să te însoţească la shopping, nu te întrista. Fii sigură că aşa este mai bine. El nu va rezista mult timp prin magazine şi vei fi nevoită să renunţi mai rapid. De ce să te complici şi să pierzi din plăcerea cumpărăturilor? Mai bine mergi cu o prietenă care îţi va fi o companie plăcută şi te va însoţi oricât de mult timp vei avea nevoie.

Ce spuneţi acum, poate un shopping?


Distribuie
..