Ce rochii să porţi în anul 2014, potrivit designerilor mondiali FOTO

Distribuie

Cu siguranţă eşti interesată de ultimile tendinţe ale sezonului la capitolul rochii. După săptămânile de modă din mai multe oraşe, îţi prezentăm care sunt principalele tendinţe în rochii pentru anul 2014, ce au putut fi văzute în multe colecţii de modă ale marilor designeri.

Rochii scurte cu caracteristici geometrice

Există tot felul de rochii, unele mai diversificate ca altele, având diverse reduceri care le fac ideale pentru anumite tipuri de corp. Pentru anul viitor, rochiile scurte în stil geometric sunt o tendinţă foarte modernă, scrie imagineamea.info.

În sezonul de primavară-vară 2014 putem vedea pe rochiile scurte o mulţime de caracteristici geometrice precum dungi verticale şi orizontale, cecuri, pătrate, buline, toate acestea potrivindu-se perfect cu accesorii viu colorate, 

Rochii maxi
Rochiile maxi sunt de ceva vreme la modă şi se pare că aşa vor rămâne şi în anul 2014. Ele sunt ideale pentru a fi purtate la ieşiri de seară, o plimbare cu prietenii sau la plajă. Cu toate acestea, rochiile maxi îşi fac revenirea anul viitor cu multe printuri florale (aşa cum am putut vedea în colecţii recente de modă de la Milano Fashion Week).

Trend oriental
Tendinţele modei se reinventează şi le vedem tot mai îndrăzneţe, prin turmare în anul 2014 în vogă vor fi şi rochiile cu caracteristici orientale. Dacă aţi văzut vreodată un kimono şi vă place designul, atunci cele mai noi colecţii, le veţi iubi. Vom vedea rochii cu mâneci late, cu tăieturi la nivelul taliei şi combinaţii de culori neaşteptate.

Dacă trebuie să mergeţi la un eveniment important, puteţi folosi o rochie de acest stil. Arată bine chiar şi pentru un cocktail sau o cină.


Distribuie
..