Ce haine trebuie să ai în bagajul de vacanță

Distribuie

Nu mai e mult pâna la concediul mult visat. Visezi deja cu ochii deschiși la ziua în care vei începe să-ți faci bagajul pentru marea plecare. Hai să te ajut încă de pe acum, să-ți arăt ce ar trebui să iei cu tine în această vară în bagajul de vacanță.

  1. Pantofi sau sandale confortabile

Ai încredere în mine când îți spun: nu vrei bătături în vacanță. Vei merge mult, vei vizita și picioarele tale se vor umfla. Ia-ți cele mai confortabile sandale sau pantofi în această vară. Nu renunța la stil. Îți sugerez o pereche de teniși sau alți pantofi sport de culoare albă. Se potrivesc jeanșilor, pantalonilor scurți și rochiilor vaporoase.

  1. Nu uita de layere!

Chiar dacă e vară, nu uita să adaugi în troller un pulover sau o gecuță pentru mersul cu avionul, serile răcoroase sau pentru zilele ploioase. Nu uita de maiouri și tricouri. Cămășile nu sunt o opțiune prea bună pentru vacanță. Necesită călcat și sunt mai greu de asortat.

  1. Culori neutre!

Dacă nu vrei să ajungi la aeroport cu 10 bagaje, sortează hainele pe care ți le-ai dori cu tin. Pune-le pe pat și ambiționează-te să renunți la jumătate. Ai încredere în mine! Nu ai nevoie de atâtea haine, nu vei purta așa multe. Cel mai bun sfat este să alegi haine în culori neuter, sunt șic, se asortează ușor și le poți folosi și la ținute de zi și la ținute de seară. Recomand : jachetă neagră, jeanși cu talie înaltă, tricou alb, sandale de culoarea pielii și o rochie simplă neagră. Posibilități nelimitate!

  1. Haine care nu se șifonează!

Călcatul hainelor în vacanțe este ilegal. Alege mătase sau lycra pentru hainele tale de vacanță.

  1. Pălăria de plajă!

Nu investi într-o pălărie prea scumpă. Gândește-te așa, poți să te duci cu ea și la întoarcere o poți uita în camera de hotel fără regrete.

  1. Eșarfa!

O eșarfă poate deveni un accesoriu foarte interesant și util. O poți folosi să te aperi de frigul din avion sau o poți folosi ca pareo la plajă. Dacă nu ai umbrelă îți va folosi ca turban.

unica.ro.


Distribuie
..