Ce greşeli faci când mergi la shopping

Distribuie

După ce am procurat o haină, există situaţii când o îmbrăcăm cu tot cu etichetă. Ei bine, nu este cea mai neplăcută experienţă care se poate întâmpla cuiva. Există o mulţime de greşeli pe care le săvârşim atunci când procurăm haine.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci atunci când mergi la cumpărături ţine de mărime. În cabina de vot ia două mărimi ale modelului pe care vrei să-l porţi. Acest lucru îţi uşurează alegerea şi te ajută să economiseşti timp. În multe situaţii, după ce ai măsurat o haină, crezi că-ţi vine perfect şi mărimea este cea de care ai nevoie. Acest lucru poate să nu fie adevărat. Încearcă şi măsoară altă mărime, pentru a te convinge că ai făcut alegerea corectă.

Oricui i se poate întâmpla să plătească mai mulţi bani pe curăţarea unei piese vestimentare decât piesa în sine. Din acest motiv, atunci când vrei să procuri ceva, vezi ce scrie în instrucţiunile de curăţare.

În general, cea mai bună perioadă de shopping este începutul lunii. La început de lună, toate magazinele de haine sunt bine aprovizionate, abia au primit marfă, au disponibile cele mai noi modele şi toate mărimile. Plus la toate, anoile modele sunt expuse la vitrină.

Ceea ce ţine de momentul zilei, cel mai bine este să-ţi cumperi hainele dimineaţa. În primul rând eşti mai odihnită, ai mai multă răbdare şi corpul tău arată mai bine decât în a doua parte a zilei. În plus, magazinele în prima parte a zilei nu sânt atât de pline de lume.

O haină poate fi uşor retuşată. Important este să stea bine pe zonele centrale, coapse, sâni, astfel încât să ofere senzualitate şi confort.

Nu uita că atunci când mergi la shoppig trebuie să-ţi alegi modelul cel care te caracterizează cel mai bine şi îţi vine cu exactitate. Dacă ai văzut la cineva un model interesant, care te-a cucerit, să ştii că nu neapărat acesta este cel mai bun.

Fii individuală şi alege modele care îţi trezesc admiraţia.


Distribuie