Ce fel de haine cu dungi te avatajează, în funcţie de corpul tău

Distribuie

Dungile sunt un subiect foarte discutat în rândul doamnelor şi domnişoarelor. Ce nu se ştie despre dungi este că acestea trebuie alese în funcţie de tipul de corp pe care îl avem şi în funcţie de ceea ce dorim să scoatem în evindenţă sau să ascundem.

Iată ce nu ştiai despre hainele cu dungi: 

Dungile verticale. Dungile s-au purtat anul acesta şi încă sunt în vogă, deci clar se vor mai purta. Dacă eşti o persoană cu forme rubensiene, acest tip de dungi ţi se potriveşte cel mai bine.

Dungile verticale late şi rare, sunt cele care doar pun în evidenţă trăsăturile corpului fără vreo urmă de iluzie optică.

În schimb, dungile verticale subţiri şi dese sunt cele care scot în evidenţă talia, şoldurile, subţiază vizibil corpul dându-i un aspect ca tras prin inel, lucru îmbucurător pentru doamnele şi domnişoarele care vor să pară mai slabe.

Dungile orizontale. Dungile orizontale sunt cele care lăţesc. O femeie cu forme pline nu va alege niciodată acest tip de dungi deoarece nu vor face decât să umple şi mai mult paharul.

O femeie foarte slabă, cu sâni mici, va fi fericita purtătoare al acestui tip de dungi. Cu cât sunt mai late şi mai rare cu atât efectul e mai scăzut şi invers.

Dacă dungile orizontale sunt subţiri şi dese, efectul va fi cu siguranţă cel dorit, va umple formele dându-le un aspect rubensian, frumos şi feminin.

sursa: lyla.ro


Distribuie
..