Ce CULORI trebuie să porţi în această toamnă pentru ca să fii IREZISTIBILĂ

Distribuie

Personalitatea şi starea de spirit influențează şi felul în care alegi să te îmbraci. Noul sezon vine cu o bogăţie de culori, pentru ca femeile să se simtă şi mai frumoase atunci când se uită în oglindă. Sfatul specialiştilor este să optezi pentru culorile vesele.

Oranj, pentru o femeie îndrăzneaţă

Această culoare lasă impresia de optimism şi veselie, dar nu exagera cu folosirea ei în ţinute complete. Nuanţele de oranj, în combinaţie cu maro sau verde, denotă originalitate. Poartă-le cu moderaţie.

Roşu, ca să fii în centrul atenţiei

Nuanţele de roşu te fac să te simţi feminină, puternică şi sigură pe tine. Toamna aceasta, e indicat să-ţi cumperi accesorii în tonuri de roşu, pe care să le asortezi unor piese în nuanţe „nude”, pastelate ori pământii.

Bordo, pentru o apariţie elegantă

Hainele în accente de roşu-stins sau vişină putredă îți dau o alură mai elegantă, dar poţi să te afişezi în ele şi în timpul liber. Fii îndrăzneaţă şi alege să porţi bluze cu decolteu „parte peste parte“, care îţi evidenţiază bustul, echilibrând în acelaşi timp zona şoldurilor.  

Verde, pentru un look original

Verdele atrage evenimente pozitive în viaţa ta. În plus, aceasta este o culoare uşor de asortat şi o poţi folosi în combinaţii variate, alături de bej, bleumarin, cărămiziu. Sezonul acesta e în vogă şi verdele-turcoaz!

Albastru, uşor de integrat în ţinutele de serviciu

De cele mai multe ori, albastrul poate atrage combinaţii cu nuanţe mai cuminţi, dar şi cu unele mai vii. Cumpără-ţi bluze bleumarin sau sacouri, perfecte pentru timpul petrecut la locul de muncă. Asortează-le atât la fuste, sarafane, cât şi la jeanşi închişi la culoare.

În garderoba oricărei femei se regăseşte cel puțin o piesă în nuanţe de bej, fiindcă această culoare comunică sinceritate, putere şi maturitate şi poate fi asortată cu orice.

Toamna asta, ca să fii în tendinţe, combină bejul cu obiecte vestimentare bordo, verde-pădurar şi bleumarin. 

sursa: clickpentrufemei.ro


Distribuie
..