Ce costume de baie sunt în TREND în vara lui 2014

Distribuie

Pentru că vara e la început, dar concediul e aproape aici, trebuie să fiţi informate ce costume de baie se poartă anul acesta.

Iată care este prima şi cea mai în trend tendinţă anul acesta. Mai mulţi designeri au ales în colecţiile lor costume de baie întregi, acestea fiind destul de confortabile pentru anumite sporturi şi exerciţii fizice , dar şi pentru a merge la plajă. Costumele de baie întregi sunt o sugestie universală pentru orice tip de corp.

Următoarea tendinţă pentru acest sezon, oferind un design creativ pentru diferitele interpretări creative ale brandurilor, îl reprezintă costumele cu sutiene fără bretele. Aceste modele de costume de baie sunt în lista de top. Designul lor accentuează imaginea fragilă şi dulce a unei femei, creând o impresie foarte romantică şi fermecătoare. Caffe, Salinas, Maaji, L.Space, Blue Man şi multe alte mărci au prezentat astfel de opţiuni uimitoare pentru această vară.

O altă inovaţie creativă şi destul de neaşteptată pentru sezonul de vară sunt costumele de baie cu mâneci lungi. Aceste opţiuni ne amintesc de costumele pe care sportivii le poartă, de obicei, pentru exerciţiile lor. Cu toate acestea, designerii sugerează acest lucru ca pe o opţiune nouă şi proaspătă de vară, şi trebuie doar să aşteptăm şi să vedem dacă costumele de baie cu mâneci lungi vor câştiga popularitate. Astfel de opţiuni unice pot fi găsite la Mara Hoffman, Minimale şi Triya.

O altă tendinţă în costumele de baie pentru vara 2014, sunt cele cu inspiraţie retro. Aceste costume sunt o opţiune versatilă şi putem vedea o varietate de modele. Acest tip de costume va accentua delicat talia şi soldurile şi va ascunde imperfecţiunile. Aceste costume de baie uimitoare în stil retro pot fi găsite în noile colectii Maaji, Salinas si Triya.

Ca şi imprimeuri se poartă cele cu forme geometrice, sau cu printuri spectaculoase notează bewoman.ro


Distribuie
..