Care sunt pietrele norocoase ale ZODIEI tale

Distribuie

Fiecărui semn din zodiac îi corespund una sau mai multe pietre semipreţioase, adevărate talismane care te ajută să depăşeşti situaţiile dificile şi chiar grăbesc vindecarea unor boli. Află care sunt culorile, dar şi pietrele norocoase care se potrivesc zodiei tale!

Diamantul şi jaspul sunt talismanele Berbecilor, iar culoarea care le poartă noroc, în orice împrejurare, este roşul, aşa că pietrele roşii sunt cele care funcţionează pe post de trifoi cu patru foi pentru aceşti nativi. În timp ce diamantul îi ajută pe Berbeci să se concentreze mai bine, jaspul are rol de scut împotriva bolilor legate de cap şi de sânge.

 

O zodie care iubeste luxul în toate formele lui,deci şi bijuteriile valoroase, era imposibil ca Taurului să nu-i poarte noroc diamantul, numit “piatra perfecţiunii”. Acesta îi ajută pe Tauri sa aibă o gândire pozitivă, să fie optişti şi să ţină la distanţă neîncrederea şi teama. O altă piatră care funcţionează ca un talisman pentru Taur este safirul, aceasta având proprietăţi protectoare şi ajutându-l să-şi îndeplinească dorinţele.

 

Agatele şi smaraldele sunt talismanele norocoase ale Gemenilor, iar culoarea care le poartă noroc este galbenul, în toate nuanţele lui. Dacă agatele au efecte benefice în cazul Gemenilor anxioşi, ajutându-i să-şi păstreze calmul şi linistea în perioadele dificile, smaraldul este un scut împotriva energiilor negative. Mai mult, agatele îi ajută pe Gemeni să-şi găsească echilibrul interior, mai ales că aceştia sunt firi duale.

 

Piatra lunii este talismanul nativilor din zodia Rac, alături de aventurin şi smarald, acestea din urmă acţionând ca un scut împotriva anxietăţii şi a depresiei. Piatra lunii anulează stările conflictuale ale Racilor, îi ajută să se calmeze, să se relaxeze şi le aduce pacea interioară.

 

Culorile care le poartă noroc Leilor sunt cele de pământ: verde, galben, portocaliu, auriu, roşu, iar pietrele-talisman ale nativilor acestei zodii sunt jadul, chihlimbarul si olivina, această ultimă piatră, numită şi peridot, calmându-le stările anxioase.Jadul îi face pe Lei mai înţelepţi, iar chihlimbarul îi protejează împotriva afectiunilor O.R.L.

 

Carneolul şi peridotul stimuleaza energiile sexuale şi îmbunătăţesc fertilitatea Fecioarelor, iar Sardonixul le aduce armonie în relaţia de cuplu şi cu cei din jur.Culorile norocoase ale nativilor din zodia Fecioară sunt verde şi maro, acestea fiind bine să se găsească atât în sifonierul acestor nativi, cât şi în casa lor. Ametistul, coralul, granatul şi safirul galben sunt, de asemenea, pietre care poartă noroc Fecioarelor.

 

Purtat de nativii zodiei Balanţă, opalul îi scapă de inhibiţii, îi ajută să se exprime mai bine, le stăpâneşte emoţiile şi le dezvoltă simţul creativ. În plus, îi energizează şi le alungă stările depresive, dar acţionează şi ca un scut împotriva energiilor negative. Culoarea verde poartă noroc Balanţelor, iar pietrele semipreţioase pe care ar trebui să le aibă în jur sunt coralul, rubinul, sardonixul, crisolitul si diamantul.

 

Acvamarinul este piatra-talisman a Scorpionilor, aceasta având o puternică influenţă asupra gândurilor, în sensul că le aduce calm, determinare, o mai bună concentrare şi putere de muncă nativilor zodiei Scorpion. Granatul almandin este o piatră semipreţioasă care acţionează ca un al treilea ochi pentru Scorpion, ajutându-l să analizeze cu calm lucrurile şi să nu ia decizii pripite,pe care le-ar putea regreta.

 

Perla şi topazul sunt două dintre pietrele semipreţioase care poartă noroc Săgetatorilor, aducându-le noroc în dragoste şi ajutându-i să fie mai relaxaţi, atât în viaţa de cuplu, cât şi la locul de muncă. Totodată, pietrele albastre sunt talismanele acestor nativi, împreună cu sodalitul. Aceasta chiar este numită “piatra Săgetătorilor” pentru că le potenţează creativitatea.

 

În cazul Capricornilor, norocul este potenţat de rubin, onix şi topaz, aceste trei pietre ajutându-i să ia decizii în situaţii limită, activându-i din punct de vedere sexual şi conferindu-le echilibru în situaţii emoţionale instabile. Negrul este culoarea norocoasă a Capricornilor, colecţia pietrelor lor norocoase fiind întregită de agat, cristal, cuarţ fumuriu, malahit, ochi de pisică, ochi de şoim, safir.

 

Ametistul este cel mai puternic talisman al Vărsătorilor, fiind piatra spiritualităţii care le echilibrează aura, le potenţează creativitatea, dinamismul şi puterea de muncă. Vărsătorii care nu stau foarte bine la nivel psihic, au trecut prin situaţii traumatizante şi se confruntă cu sechele de ordin psihic, ar trebui să poarte Lapis lazuli şi obsidian, în principal, dar şi acvamarin, crisopraz, fluorină, hiacint, opal, safir, turcuoaz, zircon.

 

Azuritul este numit “piatra Raiului” şi este în perfect acord cu energia Peştilor, stimulându-le intelectul. Peştii care poartă azurit se vor concentra mai bine, vor lua mai uşor decizii în situaţii limită şi vor face faţă cu brio provocărilor profesionale sau amoroase. În plus, azuritul le aduce bunăstare Peştilor şi belşug în casă, dar are şi proprietăţi vindecatoare în cazul nativilor care se confruntă cu afecţiuni ale tiroidei, sinusirilor şi splinei. Culorile norocoase ale Peştilor sunt albastru, bleumarin, violet, iar alte pietre cu rol de talisman în cazul lor mai sunt perlele, turcoazele şi safirul.

Sursa: marieclaire.ro


Distribuie