Au adus moda de la CHIŞINĂU! Iată cum au defilat basarabencele pe pârtiile din România. VIDEO

Distribuie

Au sucit minţile şi au înnebunit românii când au ieşit pe pârtie. Şi cum să nu se uite bieţii bărbaţi, când domnişoarele au adus cu ele ultima modă? Nu de la Paris, ci direct de la Chişinău! Frumoasele de peste Prut şi-au revenit repede după sărbători şi au venit la munte.

Basarabencele s-au aranjat, s-au machiat şi au pornit spre pârtie. Au alunecat pe schiuri mai ceva ca într-o defilare de modă pe catwalk, notează kanald.ro. Moldovencele au respectat ca la carte principiul: o femeie trebuie întotdeauna să arate bine, indiferent de situaţie. Au lăsat în urmă multe suspine în inimile bărbaţilor.

Moda pe pârtie s-a schimbat faţă de acum doi ani. Nu mai sunt la modă nici tocurile şi nici pantalonii scurţi. S-a păstrat în ţinute doar imprimeul. Unele domnişoare nu au avut tocmai ţinuta potrivită pentru o tură pe schi, dar măcar s-au îmbrăcat confortabil şi în ton cu moda. Din nou, în tendinţe pare a fi imprimeul. Neaparăt de felină. De la hăinuţe până la gentuţe, leopardul a fost tema iernii.

Cine nu a preferat imprimeul, a ales culoarea sezonului: roz. Fetele s-au asortat de la ochelari până la costumul de schi şi au strălucit pe pârtie. Nici ucrainencele nu s-au lăsat mai prejos. Pentru ele, căciula de blană a fost fiţa sezonului.

Şi bucureştencele au venit aranjate ca la carte! Cu cizmuliţe roşii ca focul. Dacă la capitolul modă fetele sunt în top, când vine vorba despre schiat situaţia se schimbă. Nu multe stăpânesc arta echilibrului. Dar mai au timp sa înveţe să schieze. Stau în România până la sfârşitul acestei săptămâni.

VIDEO:


Distribuie
..