Are 47 de ani, însă continuă să înnebuneacă bărbaţii. Un model legendar a pozat dezbrăcată. Cât de HOT este | GALERIE FOTO

Distribuie

Super modelul Cindy Crawford, a demonstrat prin noua sa şedinţă foto, că vârsta de 47 de ani nu i-a furat din furmuseaţea şi sexualitatea pe care a avut-o mereu. Vedeta a apărut într-un pictorial incendiar pentru revista V Magazine, în care a pozat topless, fiind un exemplu pentru generaţia tânără de manechine.

Legendarul model al anilor ’90, Cindy Crawford a pozat dezgolită frumos pentru revista V Magazine, iar fotografiile au fost publicate în culori alb-negru. În sesiunea foto, Cindy apare într-un stil masculin, dar în acelaşi timp senzual:  camaşă largă, blugi boyfriend, jacheta de piele și cizme i-au conturat feminitatea naturală. 
Pantru a obţine un produs impecabil, asupra filmărilor au lucrat cei mai buni profesionişti în domeniu: fotograful fashion Sebastian Faena, stilistul Saradjeyn Hoare,  make-up artistul şi stilistul Fulvio Farolfi şi hair stilitul Shay Ashual. 


Distribuie
..