Alla Pugaciova a renunţat la rochiile largi şi a şocat cu o ţinută TINEREASCĂ. Vezi în GALERIA FOTO cât de bine arată

Distribuie

Alla Pugaciova a fost totdeauna remarcată pentru stilul său vestimentar autentic, datorită pasiunii sale faţă de rochiile de dimensiuni mari şi neproporţionale, cusute la comandă. Schimbările care au avut loc recent în viaţa artistei, au fost, probabil un imbold pentru a renunţa la stilul vestimentar obişnuit şi a alege ţinute care o întineresc.

 După ce a slăbit vizibil şi a devenit mamă a doi copii gemeni, diva estradei ruseşti şi-a schimbat stilul de viaţă, dar şi cel vestimentar. Mai mult, cântăreaţa a fost observată pe 25 octombrie, la prezentarea de modă a designerului Veaceslav Zaiţev, din cadrul Săptămânii Modei la Moscova. Alla Pugaciova a uimit publicul cu ţinuta purtată: a apărut într-un pulover roz şi blugi skinny, care-i scoteau în evidenţă picioarele slabe. Look-ul era complectat cu o ojă de culoare violetă. 

Ulterior, pe 31 octombrie, vedeta a apărut la prezentarea altui designer celebru, Valentin Yudashkin, îmbrăcată, de asemenea în blugi skinny, însă asortaţi cu nuanţe mai monotone. 


Distribuie