Alege-ţi costumul de baie în funcţie de FORMA CORPULUI

Distribuie

Multe femei sunt îngrijorate de modul în care arată în costum de baie. Găsirea costumului perfect care te ajută să araţi extraordinar la plajă poate fi o sarcină grea, dar cunoscând ce model ţi se potriveşte poţi să alegi mai uşor un costum în care să araţi bine şi te simţi confortabil.

Mai întâi stabileşte ce formă a corpului ai:

Pară: ai un bust mic, o talie medie şi eşti mai lată în coapse.

Clepsidră: ai un trup în formă de clepsidră, cu bust şi şolduri mari şi talie mică.

Măr: ai bustul şi talia mari, dar şoldurile mici şi picioarele subţiri.

Acum iată cum îţi alegi costumul de baie:

Daca eşti din categoria „pară” alege un costum care atragă atenţia la bustul tău. Când cumperi un costum din două piese, alege unul cu motiv mai încărcat sau imprimeu la sutien pentru a atrage atenţia la partea de sus. De asemenea, poţi căuta un sutien cu întăritură şi suport la cupe. De evitat sunt bikinii cu curele sau orice care poate atrage atenţia la părţile care îţi displac. Este în regulă porţi un slip uni cu un sutien cu imprimeu. Este distractiv le combini şi astfel poţi obţine mai multe ţinute.

Un pareo este o opţiune bună pentru momentele când nu eşti în apă. 

Dacă vrei un costum dintr-o bucată, alege unul care fie mai încărcat în partea de sus: cu model, cu imprimeu sau cu volanaşe, cu catarame sau orice detaliu ornamental.

Dacă ai formă de măr, poţi încerca un costum întreg cu o culoare mai îndrăzneaţă ca îţi pui în valoare atuurile. Costumele cu talia foarte ridicată sau cu decolteu adânc te avantajază pentru că distrag atenţia de la burtă. Un bust mare nu este un motiv nu porţi costum din două piese. Trebuie doar alegi un costum cu un top care să-ţi ofere acoperirea de care ai nevoie, susţinere pentru activităţi în apă sau mişcare în general. E bine ca partea de sus să fie dintr-o culoare şi partea de jos a costumului să fie cu imprimeu.

Dacă ai forma de clepsidră eşti o norocoasă. Orice formă şi model de costum de baie îţi vine bine.


Distribuie
..