Alege costumul de baie perfect pentru silueta ta

Distribuie

Sezonul estival a început, iar asta înseamnă că magazinele sunt asaltate cu o varietate de modele de costume de baie. Cel mai important de ştiut pentru femei este că în alegerea unui costum de baie perfect trebuie să fie luat în consideraţie nu doar designul, dar şi cât de bine se potriveşte siluetei.

Chiar dacă ai o siluetă perfectă, fără vergeturi şi celulită, costumul de baie nepotrivit formei tale corporale îţi va ascunde sexualtatea.
Aşadar, ţine cont de următoarele sfaturi pentru a-ţi camufla defectele şi a străluci cu adevărat pe plajă sau la piscină.

În primul rând trebuie să-ţi analizezi forma corpului, pentru a şti care îţi sunt atuurile:

Bustul mare
Pentru acest tip de corp, este important sutienul calitativ care va ţine greutatea sânilor.  Deci, îţi recomandăm să alegi un costum de baie cu un sutien întărit sub sâni şi prevazut cu bretele groase, capabile să-ţi menţină sânii ridicaţi.

Corp în formă de pară
Încearcă să alegi  un sutien cu volane,  care să atragă atenţia asupra bustului şi să facă şoldurile să pară mai puţin late. Poţi alege şi o fustă scurtă de plajă, pentru a pune în valoare partea preferată a corpului.

Siluetă atletică
Pentru o astfel de siluetă ar fi bine să alegi  un costum de baie  sportiv, care  se va complecta foarte bine un corp musculos şi bine lucrat.

Sânii mici

Pentru sânii mici, soluţia eficientă este sutienul cu push-up, care va crea iluzia unui bust ferm şi generos.  De semenea, poţi opta pentru un slip, care are o bată superioară  cu volănaş.

Ascunde celulita

Pentru a-ţi ascunde celulita, îţi recomandăm să optezi un costum de baie cu slip tip „short pants”, care îţi acoperă întreg posteriorul şi soldurile. Dacă nu ai reuşit să îţi faci un abdomen plat la sală, optează pentru un costum de baie întreg.


foto:vk.ru


Distribuie