Alege BULINELE pentru a fi la modă. Ele aduc un aer proaspăt şi ne COLOREAZĂ ziua

Distribuie

Le găsim pe rochii, cămăşi, fuste, boleroruri, sacouri, bentițe, pe pantofi şi chiar pe unghii. Cel mai mare avantaj al hainelor cu buline este că le poți combina în orice culori și nu va părea vulgar, ba dimpotrivă, efectul va fi de milioane. Dacă vrei o stare de spirit nouă, atunci adaugă buline în garderoba ta.

Despre fetele care poartă buline pe haine se spune că sunt personae optimiste, energice, vesele și încrezute. Asta pentru că bulinele sunt colorate, tinerești și jucăușe. Ele ne dau un aer proaspăt și ne colorează ziua.

Lookul retro, romantic este subliniat în mod plăcut de o bluziță sau o rochiță cu buline. Indiferent de piesa vestimentară pe care o alegi, vei arăta bine pentru că  bulinele au fost și vor rămâne la modă. Fiind un mod distractiv și copilăresc orice femeie îndrazneață are în garderoba ei cel puțin o piesă cu buline. Chiar și pălăriile cu buline se poartă, mai ales vara, ele înveselesc ținuta la fel ca oricare accesoriu care are buline. Nu se știe de ce, dar la un anumit interval de timp, bulinele iși regăsesc locul bine meritat pe catwalk.

Designerii simt nevoia să scoată din „dulapul cu amintiri”, acest trend retro specific anilor ’60, iar asta nu ne poate decât bucura, pentru că bulinele sunt printre elementele cheie atunci cand vrem o ținută veselă, de vară.

Fie că sunt mari sau mai micuțe, negre sau colorate, bulinele s-au făcut remarcate în diverse piese vestimentare, fie că vorbim de rochițe-chic, pantaloni, salopete, fuste sau camăși. Printre desginerii în a căror colecție am regăsit bulinele se numără Marc Jacobs, Erin Wasson, Derek Lam, Michael Kors, Chris Benz sau Luella.

Le găsești aproape oriunde, aşa că bucură-te de sezonul cald și alege bulinele pentru a fi la modă și a arăta mereu bine!


Distribuie