Aerul BRUTAL în materie de pantofi. TENDINŢELE toamnei 2013

Distribuie

Sezonul toamnă-iarnă 2013/2014 se împarte în două tabere. În prima sunt casele care au ales un look feminin, plin de rafinament, eleganţă şi senzualitate. Din această categorie fac parte (Dolce & Gabbana, Nina Ricci, Valentino şi Burberry), iar de cealaltă parte sunt creatorii care au scos la iveală partea masculină a modei.

Stella McCartney, Jean Paul Gaultier, Miuccia Prada au pregătit pentru această toamnă haine “dark” combinate cu accente “grunge” care duc cu gândul la o femeie aspră, brutală, dură şi fără pic de feminintate.

Iar pentru a pune accentul şi mai mult pe această imagine, creatorii şi-au încălţat modelele cu pantofi şi bocanci la fel de masculini, cu tălpi şi tocuri foarte groase, rezistente, imposibil de distrus.

Nu sunt sexy deloc, nici feminine şi cu atât mai mult senzuale. Sunt însă perfecte pentru iarnă, pentru puloverele largi, fularele mari şi groase şi pentru platoanele groase din lână.

Nu vei alege să porţi aşa ceva la o întâlnire şi nici într-o seară romantică. Nu sunt făcute pentru toată lumea dar sunt ideale pentru cele care adoră să se evidenţieze. Sunt brutale, masculine, pline de agresivitate şi severitate.


Distribuie
..