A slăbit 30 de kilograme şi arată senzaţional! Vezi cine e vedeta FOTO în articol

Distribuie

După ce ce a devenit pentru a doua oară mămică în vara anului trecut, iar în timpul sarcinii a acumulat multe kilograme în plus, Jessica Simpson afişează acum, din nou, o siluetă de invidiat. A reuşit ca în aproximativ 10 luni să slăbească aproape 30 de kilograme şi îşi etalează cu mândrie noua siluetă ori de câte ori are ocazia.

Toate privirile au fost aţintite asupra Jessicai Simpson cu ocazia celei de-a 11-a ediţii a The John Varvatos Annual Stuart House Benefit, eveniment desfăşurat duminica în West Hollywood.

Vedeta, care s-a îngrăşat enorm în timpul celei de-a doua sarcini, iar apoi a slăbit mai bine de 27 de kilograme, afişează acum o siluetă de invidiat şi are grijă să poarte ţinute care să-i pună în valoare trupul.

Asta s-a întâmplat şi duminică, atunci când Jessica a afişat o rochiţă scurtă într-o nuanţă electrizantă de galben, ţinută completată de o pereche de pantofi albi cu tocuri extrem de înalte. Sigura pe ea şi foarte zâmbitoare, artista s-a mândrit cu silueta ei şi nu a ezitat să pozeze în faţa aparatelor de fotografiat mânuite atent de paparazzi.

ADPM


Distribuie
..