A îmbrăcat o rochie elegantă, însă a lăsat la vedere PĂRŢILE INTIME. FOTO în articol

Distribuie

Nu este cunoscută în showbiz, dar a avut grijă ca numele ei să ajungă pe buzele tuturor. O blondă sexy rău de tot, rapper-iţă şi model de meserie, a arătat aproape tot pe covorul roşu la European Music Awards 2013, cu o rochie extrem de elegantă, dar care mai mult descoperea decât o îmbrăca.

Iggy Azalea este o rapper-iţă din Australia care a colaborat cu mai mulţi artişti americani, între care şi Robin Thicke. Sexy tare şi cu forme hipnotizante, blondina s-a gândit să se folosească de aceste atuuri pentru ca numele ei să ajungă pe buzele tuturor, scrie libertatea.ro

Şi a reuşit, pe covorul roşu de la European Music Awards, eveniment care a avut loc la Amsterdam, în Olanda. Artista şi-a luat o rochie lungă până în pământ, neagră, dar care era compusă din multe fâşii transparente. Aşa se face că atunci când păşea, frumosul manechin lăsa la vedere zona inghinală.
După ce o lume întreagă i-a văzut doar ce ar trebui să arate iubitului, în dormitor, Azalea a avut o reacţie incredibilă: „Nu-mi pasă că mi s-au văzut părţile intime!”


Distribuie
..